Streaming live at 10am (PST)

Site displays differently at .coop url and .io on devices


#1

Same site same settings;

.coop downloaded html & published off server.
.io from site published to webflow

Why!?

Help please

Thanks

Roy


#2

Hi @royAB, thanks for your post. Could you share the site read-only link: http://help.webflow.com/faq/how-do-i-share-my-sites-read-only-link, this way we can see the design view in Webflow if needed.

One note, I checked gildedsplinters.coop, and it seems that is a domain which is loading another site via an iframe, which may be causing issues: http://www.gilded-splinters.co.uk/

So it looks like the http://www.gilded-splinters.co.uk/ site is the one having the actual site files, is this so?

Can you check the www.gilded-splinters.co.uk site, and see if the layout looks the same as in Webflow?

If not, then also check the common problems section of our exporting docs: http://help.webflow.com/features/exporting

Let us know how things go. Cheers, Dave


#3

Hi Dave

Share below

https://preview.webflow.com/preview/gildedsplinters?preview=72e2dbc3589c484c35d11bbd7ac39d84

Since posting I've had time to do some looking myself & suspect it is due to an iframe on the redirect.

Files are at http://www.gilded-splinters.co.uk/

In Webflow (PC screen) files from both .coop, .co.uk and .io all look the same. it's only on devices coming through .coop forwarding that there's a problem. .io and .co.uk are good on devices.

In touch with the .coop forwarder to get the link straight to the IP and not through an iframe so that should fix.

If not, I'll be back to you

Best

Roy


#4

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.