Streaming live at 10am (PST)

Sitemap not working - when added domain names

Hi there,

I have just published my website on two domain names and the sitemap has stopped working. You can see it here: https://stmartinslaw.nz/sitemap.xml but it cannot be read on Google Webmasters or SEO Audit tools.

Please help! It was working fine on http://st-martins-law.webflow.io

This is the error showing in Google Webmasters:

Sitemap could not be read
General HTTP error
1 instance
We encountered an error while trying to access your Sitemap. Please ensure your Sitemap follows our guidelines and can be accessed at the location you provided and then resubmit.
ExamplesHTTP Error:301

Error in SEO Audit tool:
### This website cannot be crawled
Will not follow more than 10 redirects

These are the domain names that have been added.
https://stmartinslaw.nz/ (Default)
https://stmartinslaw.co.nz/
(http, non-www and www)

2 Likes

I am having the same issue. Did you fix this?

2 Likes

I’m also having this issue and emailed Webflow support with a video showing what’s happening. This screenshot shows what I see in Google Search Console:

@rosespotdigital Did you figure out what causes that issue?

1 Like

Same thing here! Anyone finding a solution?

I am getting the same problem. Any fix?

1 Like

Hello @Webflow support
I have come across a similar issue
Sitemap could not be read

General HTTP error - 1 instance
We encountered an error while trying to access your Sitemap. Please ensure your Sitemap follows our guidelines and can be accessed at the location you provided and then resubmit.

as everyone else.