Streaming live at 10am (PST)

Slider Not Autoplaying on Chrome + Firefox

I have a slider that is not autoplaying, and its left + right arrows don’t seem to work. This only seems to happen on Chrome.

It was working fine before I did some tweaks to the site, however I can’t see what might have changed to break it. Any tips?

Works fine on Safari, breaks on Chrome and Firefox.

To have the slider pop up, just scroll down on tablet size or smaller. It won’t show up on desktop screen size (sliding back to top will hide it again).

Many thanks!!


Here is my site Read-Only: https://preview.webflow.com/preview/gocity?utm_source=gocity&preview=f1c1e838c3c195100340093976c72f9e&mode=preview
(Public link)

Hello!

Ben here with the Webflow Customer Support Team!

Thanks so much for reaching out and reporting this issue you’re having with your slider.

This is definitely odd behavior. When a slider or its parent is set to display: none on page load this behavior occurs.

As a workaround, you may do the following:

1- Remove Display: None from Set as initial state in the Element trigger interaction .
2- Create a Page trigger > When page finishes loading with display: block and then display: none
… as initial state of the slider .

You may read more about this workaround here.

I know this isn’t optimal, but this is something the team is working to address.

I can’t provide a timeline for when a fix will be available, but someone from the team will reach back out as soon as we know more.

Let me know if there’s anything else we can do to help! :webflow_heart:

1 Like

Thank you so much Riley!

Glad it’s a known issue regardless, and that there’s a workaround. I’ll give it a go tomorrow and check in.

Cheers!