Streaming live at 10am (PST)

Slider problem with display none

Hello everyone,

I have a problem with sliders.

I use 2 sliders.
1 for desktop and tablet breakpoints,
another one for mobile breakpoints.

Slider which is not used is hidden on each breakpoint.

Problem is that after publishing, a slider which is used for mobile breakpoints stops working until u refresh the site on the same breakpoint.

You can check it here:

https://preview.webflow.com/preview/honzas-sublime-project?utm_source=honzas-sublime-project&preview=d3ad57a70d2ed53e2cdaab75d448d49b&mode=preview

Published link here:
https://honzas-sublime-project.webflow.io/

Thanks very much for your help!


Hi, @Honza_S :wave:

First off, thank you so much for getting in touch about your slider not working on mobile. I imagine that is not what you were expecting, but I’m happy to help!

I was able to create a clone of your project and reproduced the same issue that you’re experiencing. This definitely looks to be odd behavior.

After reaching out to the team, and found that this is a bug that you’ve come across. The issue seems to be occurring because the slider is set to display:none on page load.

Currently, this should only affect when resizing the browser, though should not affect users that access the page on mobile initially

As a workaround, you may do the following: refresh page at the breakpoint

I completely understand how frustrating it can be when something doesn’t work as expected.

Our team is currently working on this issue, and I’d be happy to let you know once the fix is available as soon as possible.

Thanks in advance for your patience :pray::webflow_heart:

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.