Streaming live at 10am (PST)

[SOLVED] Error while Loading Fonts


#1

Hello!

https://preview.webflow.com/preview/roaming?preview=1c073aff8f83baac8031ecd98194bcc0

it seems any issue with font, Museo font replaced with Arial in all project.

Anyone know what a problem?

Thank u very much!


#2

It's maybe a local and temporary issue on your side because I can see Museo here:


#3

i see Arial only in chrome, in published version and in webflow editor


#4


Font problem - really need webflow stuff help
#5

That was a Chrome capture I pasted before.


#6

have u any suggestions why this is at my chrome? smile


#7

Nope... as I said, maybe local, and/or temporary. Try in a private window to see, or in another user session on your OS. Fonts break sometimes, and come back (:


#8

It seems i need webflow stuff assistance!

As see on screenshot it have settings with Museo font, but in webflow designer and after publishing this fonts shows in Arial


#9

Guys i really need to finish that work today, please help!


#10

I'm tottaly confused, no one can help me with this issue?


#11

This is messager from inspect element in chrome

Font from origin 'https://daks2k3a4ib2z.cloudfront.net' has been blocked from loading by Cross-Origin Resource Sharing policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. Origin 'http://roaming.webflow.com' is therefore not allowed access.


#12

Hi there @Evgeny_Troitsky, thanks a lot for the contact, I am sorry to hear of the trouble, I am investigating the case. I have moved this to bug status for the moment, until the root cause is determined. Thank you for reporting this. As soon as I have information to report, I will update smile

P.s. In the future for issues such as this, where there is something that looks like it is breaking, and there are error messages shown in the console, you can send an email to support@webflow.com smile

Cheers, Dave


#13

I'm really waiting solution from you guys!!! This project is very urgent, i need to finish it quikly!


#14

Hi @Evgeny_Troitsky, thanks for your update. I am checking into this case on a couple of different fronts. First thing I would recommend, is to remove the font you currently have reloaded (the otf version of the font) and then re-add that to the fonts panel. Also add the TTF, WOFF and EOT versions of the font so that the font will work on all browsers. If you need those other versions, you can generate them at everythingfonts.com using their webfont generator.

Once you upload the fonts and all versions, then republish your site. Could you please try that and let me know the result?

I am standing by. Cheers, Dave


#15

I moved 3 posts to a new topic: Text in Interactions is Flashing


#16