Streaming live at 10am (PST)

Strange Image Issues on Export


#1

I'm getting a strange issue when my site is exported. I just published it, and now one of my fixed images is acting quirky and doesn't always display correctly. See the screenshots below. The site can be seen at http://premierbg.net, and the read only link is here: https://preview.webflow.com/preview/premierbg?preview=bf209b7fdec48c957230c64189abdf02.

Screenshot 1

Screenshot 2


#2

Can anyone from Webflow help with this? @PixelGeek @cyberdave @brryant


#3

Rename your background image from

background-image: url('../images/detroit-skyline (1).jpg');

to

background-image: url('../images/detroit-skyline-1.jpg');

On your server.. it translates to
- http://premierbg.net/images/detroit-skyline%20(1).jpg

which is different than
- http://premierbg.net/images/detroit-skyline (1).jpg

Try to avoid spaces and special characters in filenames
- other than dash and underscore.

I also generally only use lower case with file names (you did as well)
as linux treats filenames literally and windows treats figuratively.

On a linux server... these are 2 different files
detroit-skyline.jpg
detroit-Skyline.jpg

On windows... they are the same file.

That's why I always just use lowercase now (for filenames).

In the past.. I've written coldfusions apps on a windows server
- then to save $$$, the client switched over to coldfusion on a linux server.


#4

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.