Streaming live at 10am (PST)

Tabs stopped working


#1

Not sure what happened. It was working before, and now the tabs just do nothing.

Note: Page Navigation does not work on this mockup page since I've had to hard-code all links for my entire workflow to function properly.

Here is the page: http://pdc-mockup.webflow.io/project/project


Here is my public share link: https://preview.webflow.com/preview/pdc-mockup?preview=016141ef2d5886e381fe17d45c62f3b5

Offending page is /project/project.html


Tabs broken since webflow added flexbox feature
Tabs broken since webflow added flexbox feature
#2

I just quickly checked the page with the inspector and got the links to work by removing float: left on your .lefttabmenu class.

Alternatively, if you need that menu to float left, you could add position: relative and z-index: 1 to .lefttabmenu.


#3

Thanks that made the tabs start working again!

I think this broke after the Flexbox stuff was added. I haven't touched this page. The tab Content is supposed to be on the right, not below the tabs. I cannot seem to get it to come back up. Any help appreciated. thank you.


#4

I did some more investigation and ran www.diffchecker.com on my css from today and three months ago. Nothing changed that would account for shifting this tab content down like that. So I suspect something has changed in webflow export to cause it.


#5

Please follow the other post for updates regarding this problem. http://forum.webflow.com/t/tabs-broken-since-webflow-added-flexbox-feature/29695


#6

Hey @Drennen @samliew we just pushed a fix for this bug, can you please let me know if everything is operating appropriately on your end now?

Thanks in advance!


#7

@Drennen We just pushed a fix, and I posted an update in the other related thread with more details: http://forum.webflow.com/t/tab-links-are-not-working/29706/3?u=callmevlad

Can you please let us know if it's now working for you?


#8

Not sure what happened. It was working before, and now the tabs render differently. Instead of the tabs being on the left and the content on the right, the content is now below the tabs. Just guessing but maybe the addition of the flexbox to webflow has led to this? I am not using flexbox, but problem cropped up since then.

Note: Page Navigation does not work on this mockup page since I've had to hard-code all links for my entire workflow to function properly.

Here is the page: http://pdc-mockup.webflow.io/project/project

Here is my public share link: https://preview.webflow.com/preview/pdc-mockup?preview=016141ef2d5886e381fe17d45c62f3b5

Offending page is /project/project.html


#9

Oh yes... tabs and sliders use positionning so don't alter that. Remove the flexbox properties and intead of giving the TABS the flexbox properties, put a div in it and all your content in the div. use this div container to put flexbox on. On use that principal everywhere, it's safer than giving flexbox to an elment that is used for the general layout.

(I haven't clicked your links but I guess it's that)


#10

I should have been more clear. I am NOT using flexbox on this page. But since flexbox was added to webflow, this page broke mysteriously.

Thanks.


#11

I guess I have to click those links :slightly_smiling: The sharing link doesn't work for me could you double check it?


#12

man thats odd. it was working. Here is a fresh copy of share link:
https://preview.webflow.com/preview/pdc-mockup?preview=016141ef2d5886e381fe17d45c62f3b5


#13

That seems to be intended. The tab menu are always on top by default.

You made it 25%, but it is still a block element.

What you need to do, is make the tabs menu and tabs content float left, and the tabs content 75% width.


#15

#16

If both posts are referring to the same component on your site, then yes, it is a duplicate. Creating multiple posts will only lead to more confusion.

I have news that this bug is being investigated at the moment. Please stand by for updates.


#17

@Drennen I merged the two posts since the solution is the same for both.

See more details here: http://forum.webflow.com/t/tab-links-are-not-working/29706/3?u=callmevlad


#18

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.