Streaming live at 10am (PST)

Tour Creator VR embed code


#1

Hi everyone,

I am new to website building with no basic education. Fortunately I could find webflow and it is really good for someone like me.

So, I have a problem with my project. I want to make a website with VR Tour/Panorama.
For this one I use Tour Creator as my vr platform and embed the code to webflow.
In the original link (from the platform) it has vr view (like split screen) and work with gyro from my device, but after I embedded it to webflow these thing doesn’t work. Meaning I have to slide manually.

I hope my sentences doesn’t confuse you since it’s not my first language.
I really wish someone could help me or give me explaination why it doesn’t work.
Thank you in advance.

Best Regards,

Radityo

P.S.
This is original link : https://poly.google.com/view/aOv0mYtqKE3
This is webflow preview link : https://preview.webflow.com/preview/projectvrdemo?preview=8641f1efe07f255d99d43856ebb4cc6d


#2

Just want to make things clear. My objective is to make the vr view visible again and it would be great if it can work with gyro.

I imagine if someone wants to try using google cardboard, etc.

Thank you


#3

Hi @Rizky_Radityo, thanks for your questions. Can you please help to share the link to the published site in Webflow where the vr demo is supposed to be working?

Also, can you help to share the code you are using for the VR?

Thanks in advance,
Dave


#4

Here is the link Dave
http://projectvrdemo.webflow.io/

Thank you for your quick response.

Best Regards,

Radityo


#5

Dear Dave,

This is original link : https://poly.google.com/view/aOv0mYtqKE3

I used embed link provided : “(>)iframe width=“100%” height=“100%” src=“https://poly.google.com/view/aOv0mYtqKE3/embed?chrome=min” frameborder=“0” style=“border:none;” allowvr=“yes” allow=“vr; xr; accelerometer; magnetometer; gyroscope; autoplay;” allowfullscreen mozallowfullscreen=“true” webkitallowfullscreen=“true” onmousewheel=”" >(<)/iframe(>)"

Hope this could help. Thank you.


#6

Hi @Rizky_Radityo, thanks for the info. The first thing I can note is that there does not seem to be any errors in the published Webflow site, and since that code is being used in an iframe, it might have something to do with the styling on the iframe, but I am not quite sure as I do not have google cardboard.

May I ask, where did you get the iframe snippet from? Do you have any instructions online somewhere for that?