Streaming live at 10am (PST)

Two menus are showing up

Hi everyone,
I am new here, so sorry if this is easy to fix. I have a custom nav menu an it is showing up fine. But on top of my custom menu is also showing up the basic menu from webflow. I checked all pages but there is no second nav menu.
Strangely it is also just appearing if I open the page on Chrome but not in the designer.

Does anyone know what it is?

Thx a lot !
Alessa


Here is my site Read-Only: LINK
(how to share your site Read-Only link)

Hi @Alessa_Klinger, could you provide your Share link for this project.

You can view how to do that here: https://www.loom.com/share/8c7cf88cdb134278bfc3660cebd96260

Hi sure,
here you go.

https://preview.webflow.com/preview/sya-idoku?utm_medium=preview_link&utm_source=designer&utm_content=sya-idoku&preview=a3f99995a52a23a11b17c3fde1c9291e&pageId=5d0e81e6462b99038bc55144&mode=preview

Hi @Alessa_Klinger, I have reviewed your site and unfortunately I am unable to reproduce your issue. Could you please create a loom or cloudapp video and post that here? Not sure where you are having your issues or on what page?

Please advise?

Hi Brandon,
thank you for the fast reply. Actually you can just see it if you go to the original site not inside webflow. Sorry I didnt mention it correctly.

If you visit:

https://sya-idoku.webflow.io/fachempfehlung

You can see the grey nav bar block and behind it the actual burger menu in black in the right upper corner. I dont know why the grey menu is there I just want the black burger menu.

Hi @Alessa_Klinger, thanks for the update.

The only thing I can see it that it is directly related to your body class. try turning that off or use only one body class throughout the site. To be honest you shouldnt have to do too much body adjustments.

I cant really test the live preview without access. but see if that works.

Hi Brandon,
thank you so much for your help. I found it. There was some style code in the header. I removed it and now it dont gets overwriten.

1 Like