Streaming live at 10am (PST)

Unable to remove Italic and Bold style from H2


#1

It looks like Italic and bold are stuck to my h2 header. I tried re-clicking on B and I but it won't go back to normal. And it's completely unresponsive to font weight adjustments. Typeface can be changed, however.


#2



#3

Thanks, can you explain?


#4

Check All h1 headings for typography effects.


#5

I don't see anything, do you? I've removed all the H1 styles and it's still Italic and bold.



#6

Give us a Troubleshooting link. You can enable it in your site dashboard: http://d.pr/i/3x5C


#7

Here it is...

https://webflow.com/design/test105?preview=414fc2b8a76bb60e1dfffdbe6d9b5032


#8

Hmm... I don't know why isn't this working... @thesergie can you help us out?


#9

Yeah from the beginning it seemed like a bug.
The only way to fix it is to delete your heading and make a new one.

Also, every time I insert a new heading it has a black background. Very frustrating.


#10

It is because you have a background filling on the headings.

Try using separate calsses for every element you use. It will be easier to maintain it later and will fix your problem. Use a class like hero h1 in egzample.


#11

Hey @monmart it is a bug with our inline text formatting editor. Right now we don't have a smart way of removing the <em> (or the middle italic button) that you added. The only way to remove it right now is to create a new heading as you said.

As @bartekkustra pointed out the background is because you have a fill applied to the All H1 Tag.


#12

OK! Will keep this in mind and look forward to the update.


#13

Guys I've tried everything and the H1 style is set to a dark background by default. Can you guys take a look at it for me? I tried deleting the hex value several times and it keeps coming back.

https://webflow.com/design/test105?preview=414fc2b8a76bb60e1dfffdbe6d9b5032


#14

http://quick.as/z5atd7k You're welcome wink


#16