Streaming live at 10am (PST)

Unable to write and save CMS custom code

We’ve been using custom code inside CMS content for a while with no issues at all, but today, out of the blue, it just stopped working.

At first we can’t type anything inside the custom code modal, except for breaking lines. Then we paste text from clipboard and suddenly get the ability to type again…

But all to no avail, since it does not save anything inside the custom code element.

It happens both when creating new custom code elements and when editing existing ones. Also with at least three different people using four different devices.

Here is a gif:

webflow-custom-code-error (1)

Anyone else facing the same issue? It looks like a bug :frowning:

I’m facing the same issue, glad it isn’t just me and a bug on Webflow.

I tried different browsers even restarting my laptop.

@cyberdave @PixelGeek @callmevlad

1 Like

I am experiencing this same bug. Any solutions yet?

1 Like

Same issue! Anyone have a fix yet?

1 Like

Hi there,
Thanks for reporting this issue. We are looking into this further.

Thanks David!

Glad to help.

Hi there @mark1nhu, @noslenc, @ryanjames, @erinCS

Thanks for your patience while our team identified the cause of this issue. A fix has been deployed and I have tested on one of my projects to confirm it is now working.

Please check again for adding custom code in your CMS items and let me know if any further issues.

1 Like

All appears to be good now on my end. Thanks for helping figure this out!

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.