Streaming live at 10am (PST)

Webflow blog post SEO google indexing

Hi. I launched my webflow website (with domain) on 30. december.
Added all google search engine etc. sitemap.xml
Disabled SEO for subdomain ( I have this on)
Noticed that my blog posts are not showing in search engine tried this site: www… on google nothing. I can found every page on google except blog posts.
I am tried:
Checking in search console all blog page URL and run live test - all is google indexable
Requested indexing for every blog page URL
Still no results.
Checked and edited all CMS SEO section for meta, tags etc.
I have read somewhere that for new websites they are longer to get indexed - but why my non blogpost pages are showing?

Read a lot with this forum about this but i don’t think my concern are that big.

Can please some explain why my blog posts are not showing on google search?

I was going to jump in and look at your site to help figure out the issue and realized I can’t help you since you did not share your site’s read only or a published link to review.

Please include your site’s Read-Only Share Link with your question.
A read-only link allows the community to view your project without making any edits to it and help diagnose your issue or provide feedback.

If your project has custom code or layout issues on the published site, please share that URL/URI as well.

sorry i am new on webflow and don’t know about read-only link.
Here it is.
https://preview.webflow.com/preview/davidspurins?utm_medium=preview_link&utm_source=designer&utm_content=davidspurins&preview=c9cb693a50c8549adb78456cf696a3b4&mode=preview

Blog. section.

Your robots.txt is disallowing search engine bots/crawlers on the davidspurins.webflow.io subdomain. You did not share your published URL so I can’t check it if you are using one.

I dissallowed subdomain because as i understand correctly google then will craw/index also a subdomain, so i will end up that my content will appear as subdomain (site.webflow.io) and also www domain.
I checked yesterday one of post is indexed and showing on google, but not with a headline name but somehow title is project name on google title not blog post title. Any ideas?

To diagnose bot issues one needs to view the page/site in a browser, not just the Webflow designer. I would like to also add that no one can see your project settings on a read-only share.

How i can share project settings?

With a screen capture. Did you publish your site?

What exact screen capture you need? An SEO or General hosting section?
Yes site is published and updated both site.webflow.com and on domain name.

I have been asking for you to share your published URL.

This is my published domain https://www.davidspurins.co/