Streaming live at 10am (PST)

Webflow branding still appearing on my custom domain

Hi all,

I have a Webflow Pro account and have connected a site to AWS. CloudFront is also setup pointing to origin http://ourloop.webflow.io/

The problem I have is that although I have the Webflow branding turned off in project settings, and it the branding is hidden as expected on my Webflow URL here: http://ourloop.webflow.io/

it still displays on my custom url here: https://ourloop.io

How can I ensure the Webflow branding is hidden on my own custom domain as well?

Many thanks,


Here is my site Read-Only: LINK
(how to share your site Read-Only link)

Sounds like CloudFront has the version with the branding turned on, cached. Have you tried to invalidate that cached file on CloudFront? I’d assume it would then grab the latest version, without branding turned on, and cache that one instead.

Hey, thanks for your response.

I’ve tried that but it’s still displaying the branding. I’ve even made changes to the site, which I can see on the domain, but the branding still appears.

Any other ideas?

No other ideas, but if that’s what you’re experiencing it must be the CDN (e.g. Cloudfront) or something else sitting in between Webflow hosting and a visitor viewing it in a browser.

I can confirm this is happening to me as well. When you set mydomain.webflow.io as an Origin in AWS CloudFront, the Webflow badge is shown at the bottom.
@duffman7 were you able to solve this? I noticed your site now doesn’t have the Webflow badge but is still using Webflow.