Streaming live at 10am (PST)

Webflow not exporting images

Long time Webflow user, found a new bug. When exporting my code, the “Images” folder is completely empty.

Example from the “Missing.txt” file:

The following files failed to download during site export. Please check them in the designer assets view (images) or dashboard (fonts).

images/Logos-Founders-v2-black-p-1080.jpeg
images/Logos-Founders-v2-black-p-500.jpeg
images/Logos-Founders-v2-black-p-800.jpeg
images/Logos-Founders-v2-black.jpg
images/marble-bkg-5-p-130x130q80.jpeg
images/marble-bkg-5-p-1600.jpeg
images/marble-bkg-5-p-2000.jpeg
images/marble-bkg-5.jpg

All site images are included in the MISSING.txt file. No images appear in the Images folder or on my live site.

This bug does not occur when I publish via the webflow.io domain.

Help!

Blah - after struggling with this for a while I decided to post the “Bug” here.

Problem solved. Brave browser was preventing the download of images.

If you use Brave, remember to go shields down for webflow!

lolz

Oh that’s a good one.

You can turn the issue/process around, too: Always have multiple browsers and un-set browsers. For axample you can have a Chrome with many extensions, or special browsers like Brave, Torbrowser, but when you encounter a strange issue, it’s good to first test on a clean Chrome, for a start. You can download Chrome Canary which is a dev version of Chrome, usually bug free. Let this browser untouched, don’t add extensions, don’t sign in, and no ad blocker. https://www.google.com/chrome/canary/

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.