Streaming live at 10am (PST)

Website moving out of alignment


#1

Is anyone else have issues with their website moving out of alignment when they publish or use the client editor section? or is it just me?

after I publish it takes about 10 or so seconds or after I scroll down and then everything seems to move.

my share link is:
https://preview.webflow.com/preview/daysofjoy-36fa8a?preview=f0357f5533433ca969e308c4d1484f16

Publish link:
http://daysofjoy-36fa8a.webflow.io/


#2

@rcapozzi that definitely sounds like odd behavior. Can you please send me a screenshot or recording of the behavior which you're observing on your end?

When did it start occurring?

Can you please try the following:
(1) Try to reproduce the error while being logged into Webflow using Incognito mode with browser extensions turned off: https://support.google.com/chrome/answer/95464?hl=en
(2) If the problem persists, please take a screenshot of your Console and send it to me: https://developer.chrome.com/devtools/docs/console

Could you please let me know what browser version you're using by sending me your information from this page?

There should be a small share link when you visit the page which you can send to me.

Thanks in advance!


#3

Hi Waldo,

The browser I have tested it on is Safari 10 on Mac OS X (Yosemite) and Chrome 56 on Mac OS X (Yosemite) I have testing this at home and I am running the latest OS and the issues still persist.

Now strangely it did not do it in incognito mode on Safari but did in chrome.

Not sure if moving out of alignment is correct but basically my hero section is shrinking (just worked it out) but not sure why.

The console screen shot attached.


#4

Hey Waldo did you get a chance to take a look?


#5

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.