Streaming live at 10am (PST)

Websites Built on webflow doesn't load animation on Firefox


#1

Hello,

So I have noticed that all the projects I built on webflow takes forever to load on firefox and Internet Explorer 10.

The developers should kindly look into this. I think the JQuery messes things up.
Building a website on this platform should be able to satisfy our clients.


#2

Hi @awoski could you provide some examples or websites that you are noticing load slowly? this would help us look into it and see exactly why it’s happening. Thanks!


#3

Hi @awoski

Can you please update your post with some more information so we can help you faster? Things like screenshots and your environment info really speed things up.

Posting guidelines can be found here: Posting Guidelines for the Design Help Category

Thanks in advance! :slight_smile:


#4

Okay. @PixelGeek @justin_c
Thank you for reaching back. Kindly find below the projects I opened on Firefox and Internet Explorer 10.

Please open on firefox, IE10 or later and Google Chrome and check for speed. You will notice that the Jquery affects load. I think Jquery 3.3.1.min isn’t synced properly.

  1. http://commonwelltahoecity.com/
  2. https://www.avenircreative.com/
  3. http://rccg.webflow.io/ - This is a project I was working on. Kindly check the behavior of the nav bar on each browsers.
  4. www.stilwatstrategy.com - This is another project I did. Kindly check for load time on each browsers
  5. http://web-elements.webflow.io/

I can really do a long list but I think this will be a good list for the team to look into.
Nice work @ Team Webflow but we need to fix some things >

Just to add- Flexbox misbehaves on Firefox as well. - Distorting layouts.

I look forward to a reply on this.


#6

@awoski All of those sites load fine for me in both Chrome and FIrefox (I don’t have IE). Do you have the most up to date version of both browsers? It sounds like it could be a local issue.

I always recommend checking the load times by using https://tools.pingdom.com/

Here you can test how quickly your site loads by various locations (in addition to the more important “time to first byte”)

I also do not see any issues with the nav bar on any of the browsers. Could you elaborate on exactly what is wrong with the nav bar for you in Firefox? Screenshots would be very helpful.

Thanks!