Streaming live at 10am (PST)

Why is my text not publishing properly


#1

Hi

On the styles page , in the type tab…the last four font styles are not saving the text info

below is a screenshot form the Designer of webflow

compare the font sizes info to the image below, scrrenshot taken from published site

ive gone over this a dozen time, i fix the issue, publish but the changes dont get applied, if i close the project on webflow, and open it back up the changes i made are not saved and it shows the same errors as on the published site


Here is my site Read-Only:
https://preview.webflow.com/preview/omers-supercool-project?utm_source=omers-supercool-project&preview=5cc150d0a31b22b37e1f2de34e553369


#2

Helvetica Neue has traditionally been a problem for browsers, and many Windows machines won’t display it at all. If you Google ‘helvetica neue in browsers’, you’ll see a lot of issues and specific work-arounds. But the easiest solution is to switch to another font.


#3

hi chuck,

the issue im having is with the “type-info” block

its the place i have the information about the font displayed
looks like below:

Helvetica Neue Medium

Font Size: 18px
Line Height: 21px

Font Size (mobile): 14px
Line Height (mobile): 16px

Primary Color: Staples Charcoal
Secondary Color: White

when i publish the above looks like:

Helvetica Neue Medium

Font Size: 1px
Line Height: 21px

Font Size (mobile): 14px
Line Height (mobile): 16px

Primary Color: Staples Charcoal
Secondary Color: White

and this block used “Arial” as the font

the actual font “Helvetica” is not giving me issues


#4

Unless I’m misunderstanding, what you are describing is that after you publish the browser IS having issues with Helvetica and is substituting Ariel.


#5

nothing to do with the rendering of the font, or the font itself.

i figured a way around it …just delete the blocks with the issue and redo :confused:

but its fixed the issue i was having.

thanks for helping me out

cheers