Streaming live at 10am (PST)

Windows Edge Browser - Transparency not working correctly?


#1

Hi All,

So I’ve a problem with Microsft Edge…
Currently I’ve some hidden text (PT_Title) that appears on its parents (Overlay) rollover.

This seems to work fine across all other browsers, however, in Microsoft Edge the page loads with all of the hidden text now visible.

Attached screengrabs illustrate the bug

Is there a workaround for Edge?
Or a conflicting piece of styling it is disagreeing with?

Any help would be really appreciated!
Thanks,
Josh


Here is my site Read-Only: https://preview.webflow.com/preview/selencky-parsonsv2?utm_source=selencky-parsonsv2&preview=982183838976db28788c6aa57e052d7c


#2

Hi @Josh_Eaton,

Thanks for contacting us about your opacity values not working as expected, as this definitely sounds like odd behavior.

We were able to research, and noted this is a known issue that Microsoft is working on, but have yet provided an update on the solution: https://developer.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/platform/issues/15098559/

A possible workaround would be to use the Interactions to set the text from display:none to display:block.

Hopefully, this was helpful. :bowing_man:

Feel free to let us know if this is helpful, or if you have any additional questions.


#3

Browser windows with SoftAlien will definitely work correct it’s all about the display.


#4

Hey,
Thanks for looking into this.
Ok, il have a go at setting up an interaction.

Thanks again.
Josh


closed #5

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.