Streaming live at 10am (PST)

'Editor' bug fix help

Hi

I’m encountering an unusual bug with a website project - can anyone help?

The website project is here: https://jayco-recruitment.webflow.io/

We’ve implemented the Udesly ‘CMS Filters’ widget to the homepage (https://www.udesly.com/webflow-resources/cms-filters/)

The website seems to be working well, however once we use the ‘Editor’ view in Webflow we end up in a bug loop where the homepage automatically redirects to the Job Search page on loading. This bug then remains even after having exited the ‘Editor’ into a standard website tab.

The bug fixes itself if we clear website cache or use a private / incognito browser.

The bug would present somewhat of a headache for client using the Editor function - does anyone have any idea how to fix?

**UPDATE: video of the bug in-action here: https://www.dropbox.com/s/yvrzp22ew53068i/video%20bug.mov?dl=0

Thanks


Here is my site Read-Only: ** https://jayco-recruitment.webflow.io/**
(how to share your site Read-Only link)

Bump. Any suggestions would be really appreciated, as it stands, it’s impossible to use the site in any sort of functional way!

Third and final bump. After 3 days of trying, I found a fix. Shame this never received any response though :thinking:

Hey @Matt_Watson!

Thank you so much for reaching out here. I’m taking a look into this now, and will get back to you with any insights I discover around this issue.

Stay tuned, and let me know if you have any further questions.

Riley

Hi @Matt_Watson.

Hello,

Riley here from the Webflow support team. Thank you so much for reaching out!

I would love to help out here, would it be possible for you to send the most up-to-date share link for the specific site? This will help me understand what’s going on a bit more clearly in order to further investigate.

Riley

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.