Streaming live at 10am (PST)

Export to cPanel changed the section width


#1

Hello I exported the webflow site to host on cPanel because of the php database needed. that's not the issue
the "home" index.html page looks different. Below are the links with webflow host and my host
the sections in question are the "pricing" and the section with the TABS with details. the bottom section looks not OK because I added later and didn't update the image folder .....

webflow host: http://uspresort.webflow.io/
my host: http://datapro.co/index.html

thank you in advance
Milena


#2

Hi @mnmdesign, thanks for reaching out smile Could you update your post with some more information so we can help you faster? Things like your read-only link, and screenshots of the elements in question really speed things up.

This article may also help, check out the common problems in exporting section: http://help.webflow.com/features/exporting#whitespace-and-inline-block

Posting guidelines can be found here: http://forum.webflow.com/t/posting-guidelines-for-the-need-help-category/8094

Thanks in advance! smile
Cheers,
Dave


#3

Here are the screen shots:


#4

@mnmdesign, great thanks so much, one more thing, and important, Could share the site read-only link: http://help.webflow.com/faq/general/how-do-i-share-my-sites-read-only-link?

This will help to check out the styles on the design to see what is happening smile

Thanks ! Dave


#5

I think is the font issue ... Is there anything else I should do when exporting to make sure all the fonts are intact?


#6

here is the shared link, .. but it's work in progress but the sections in question haven't been changed
https://preview.webflow.com/preview/uspresort?preview=9b526b485b067b7fa991474415a87747


#7

Hi @mnmdesign, the custom fonts should always export correctly smile If you upload to your server, I would check that all fonts get uploaded to your server when using FTP or other program.

Are you still having any issues? I took a look at the site url on the external server, and those columns look the same as the webflow site to me.

Cheers,
Dave


#8

@mnmdesign - Have you fixed it ?
I'm not seeing this issue.

Here's a screen with webflow on the left / your server on the right.

On a different note
when the screen in resize to about 900px wide... the columns are a little tight.

My screen is 1920... so each window is about 900px.


#9

thanks all for the response. No I didn't do anything ... I had a person integrating php table, she did something, I am not sure what exactly .. but now it looks fine ...


#10