Streaming live at 10am (PST)

Forms not submitting after paid plan

We just paid for Webflow CMS yesterday and our forms are not submitting. We keep getting the form error message and I’m pretty sure it’s not on our end. There isn’t a category for Forms, but I hope ya’ll can either help me discover it IS on our end or help me understand the potential issues.

Here’s the link to our site forms:

Get Early Access
https://www.hivewire.co/

Position Form (Click Apply)
https://www.hivewire.co/position/product-designer

Thanks for your help!


Here is my site Read-Only: https://preview.webflow.com/preview/hivewire?utm_medium=preview_link&utm_source=designer&utm_content=hivewire&preview=dca298e026a37e2445bb0a95cfef608d&pageId=5d645d7c6ed3ee663d9e57b3&mode=preview
(how to share your site Read-Only link)

Please post your read-only link. Perhaps something is wrong with the form settings.

Sorry @dram, I shared the link.

Hi, @doseofdanno!!

Ben here with the Webflow Customer Support Team!

I did some investigating and I think I found the issue. It looks like you have reCAPTCHA turned on for your site. If it’s on, then there needs to be a reCAPCTHA widget in every form in order for them to work.

CloudApp

To fix this, you’ll need to add in that element or turn off reCAPTCHA.

Let me know if you have any other questions, and I’ll be happy to assist you further! :webflow_heart:

1 Like

:man_facepalming: oof.

Cheers, @rileyrichter!

1 Like

:smiley: Happy I could help, @doseofdanno!! :webflow_heart: